Tuesday, 25 November 2008

Kalo saya tak mo p, boleh ka?

Besok kena pi (atas arahan sebenarnya) utara pulak dah. Ahhh!! Adoi penatnya. Tanah ini akan senyap seketika.

3 comments:

JMAM said...

Berjalan lagi..nampaknya...sat ni balik.. mai habaq utara lak kat blog ni eh....

ngeee... selamat berkursus-kursis...

peej said...

die mmg org utara pun..
mmg memanjang dok cakap utara je..

saya x tau pun awak kat penang..saya tanya PG..semalam asala dtg hospital awak x ikut..
tp xpe..lepas ni update cerite penang pulak..hoyehhhhhhh

My Spirit Finger said...

Jmam,
tu yg penat tu. dah balik mai pastu nak balik raya haji plak. by the way saya memang org utara pun. den org kodah.

peej,
saya mmg plan nak ptgk mama lagi weekend. alih-alih kena p penang.