Wednesday, 19 November 2008

Santubong: 1st day

Tok adalah gambar untuk 1st day di sinun. Ini semua gambar dalam dewan selepas pendaftaran dan aktiviti sebelah malamnya. Kamek malas nak cerita lebih. So let the pictures do the talking ya.



Tok sebelah petang, baru sampei ke hotel. Ada minum petang dikit. Kamek di sebelah kanan tutup hidung.



Model of the evening. Bob dengan aksi "Menahan Urat Kentut"



Tok sebelah malam sudah start aktiviti. Sebelah kamek Abang Haziri a.k.a Datuk. Nya sworang yang sangat kemas dan bersopan santun. Mun nya betul jadi Datuk pun memang kena. Kamek pun sik tahu tengah tunjuk apa tu.


Kamek sebenarnya sik suka sangat bergambar. Kamek sedar ada orang mok candid gambar, so sedaya upaya akan rosakkan gambar ya.

Bosan ni. Rasanya Faci tengah bagi speech ni.

Bob dengan aksi "Dark Side" nya. Kamek nangga dah macam mask Ninja Turtle je.
Tok gambar dewan dan peserta yang lain.
Hari pertama cuma dihabiskan dalam dewan je. Malam pertama kursus tok, sik ada apa sangat. Faci cuma banyak molah, some quiz dan pembentukan kumpulan.
End of 1st day. Nanti kamek sambung lagi ke 2nd day.

4 comments:

JMAM said...

wah..cepatnya dia serap loghat S'wak ek...bravo2...
Best jugak jadi penjawat awam...jalan2 gie kursus....Mesti best kan...

My Spirit Finger said...

Jmam,
Tengkiu-tengkiu.

Sik berapa best juak. Jadual padat. Sia ada masa pun nak bersosial.

sik=tak

peej said...

ape ke hal antara last perkattan ke footer jauh bebenor..
nampak sgt space bar banyak..hahaha..
kamek sik suka kamu..
perosak gambar..

My Spirit Finger said...

peeja, dah publish baru sedar. malas nak betulkan balik.