Sunday, 23 November 2008

Santubong: Last day

Hari terakhir ni best yahoo!! Sebab tak payah bangun awal pagi untuk senaman dah. Boleh golek-golek atas katil. Hari ini lebih banyak kepada rumusan sepanjang 4 hari aku berkursus. Antara sesi paling best adalah melukis kucing sendiri. Hahahaa.....ada yang lukis cam haram... termasuk aku. Nasib kucing aku tak termasuk dalam randomly snap. Macam-macam jenis kucing ar ko boleh jumpa yang aku sendiri pun tak pernah sangka tahu akan kewujudannya di muka bumi ini. Pergh! skema.


Tengok kucing yang paling atas sekali. Itu diberi gelaran Kukus.

Kucing + Tikus = Kukus.

Paling bawah Kucing + Musang = Kusang. Lagi tak boleh belah dowh...Aduyai...

Ok, sini pulak. Paling kanan sekali cuba teka apa dia? Haaaa....Itu lah spesis terbaru kacukan kucing dan itik. Maka jawabnya Kutik la nak-anak sekalian. Kucing + Itik = Kutik
Penganugerahan sijil.


Dengan abang yang namanya memang abang iaitu Abang Mohamad bin Abang apa ntah...Staff cawangan Sarawak.Oh! Ini abang paling cool. Orang lama. Abang Halid "The Tokyo Drift" kat office aku. Nama wife Mariam. Nama awek Murni. Jika 2 nama ini digabungkan menjadi satu nama yang sangat ayu iaitu Mariam Murni. Oh! Jangan mencantumkan dua nama ini di depan beliau kerana akan ditempeleng 8 kali dan 8 lagi.
Maka berakhirlah perjalanan pengalaman aku di sana. Tak sabar nak balik kampung nak jumpa mak & abah.

No comments: