Wednesday, 8 April 2009

Oh! Saya sungguh terharu...Anugerah ini saya tujukan kepada....

Saya sangat terharu membaca komen-komen dari peeja dan nonoy. This week has been hectic for me dan juga dalam masa 2 minggu mendatang ni. Makin dekat dgn acara besar itu bahangnya makin kuat terasa.







*saya pun merindui awak*



Aku rasa aku perlukan lagi 8 tangan dan 8 kaki lagi. Boleh buat kerja serentak. Banyak benda yang aku plan tertangguh-tangguh. Baju untuk majlis tunang nonoy pun tak ditempah lagi. Ayoyo......betul noy, tak bertempah lagi. Hari-hari balik lewat malam. Hari minggu pun kerja. Kena balik kampung lagi. Nasib mak aku belum sumpah aku jadi tanggang. Maunya tertonggeng.


Membaca komen-komen kalian membuatkan saya terharu dan suka dan happy dan senyum sorang-sorang macam orang gila. Ya! termasuk kau jugak Jijah. Walaupun baru kenal. Ada orang rindu sama saya.


Kepada anak mama nani no 2, diharap dan terima kasih kerana memahami situasi pekerjaan ini. Lepas IP Day ini bolehlah ada masa untuk berdating semula.


To Peeja and Nonoy : *Peluk kuat-kuat*, yieahhhhh......!!




An African Serval Kitten

(Leptailurus Serval)

Peeja & Noy, jom kita pi Africa cari kucing ni. Jom! Cutenya telinga dia. Macam serombong kapal. Ada macam telinga Edan tak? I'm coriiiiii....cabut lariiiiii

6 comments:

peej said...

hahha..aku tgk pun aku terus ternampak telinga edan..keh keh..

hoi gilo..pergi tempah la baju.kang x siap kang..ade kene sepak laju2 kang..

Tijah said...

oit oit. jijah ke tijah? jijah tuuu....ajijah mahzan sepakiu. huhuhu!!!

Mr. E~ said...

kurang ajor!!! :P

Nonoy said...

hahahaha.. edan sewel.
awak busy betul.. sian awak...
take ur time okay.
kalau baju tak sempat siap,
saya takkan terajang or cepak laju2,
tapi saya akan paksa awak beli baju kurung kat carrefour tuh! ;p
tak pon berbogel je dtg okay?!
sebab theme family kan brown.
awak berbogel brown ke putih?? :D
ahahaha.. lopp uuuu

My Spirit Finger said...

Peeja sepak laju2, saya pengkes kaki peeja.

Jijah....Tijah....emmmm, sama je bunyi dia.

Edan,
kua...kua...kua...

nonoy,
I kuning langsat you.

Nonoy said...

hahahah boleh lah tu nyah!! berbogels okay.. huuuu sexaaaayy~~~