Friday, 24 April 2009

Aduhhh...!! Mak dah tak terurus dah ni



Mak sibuk sampai hujung minggu. Kita jumpa lagi minggu depan ya!! Jaga diri baik-baik, jatuh silalah bangun sendiri jangan nagis-nangis tau.

Tijah......sibuk-sibuk mak pun tetap juga mengadap page ko nok. Nanti mak pun nak cuba juga prune juice tu. Dah kata boleh mengecilkan pinggangkan, berak tak henti-henti harus mak cuba try test. eeeeee....gedik tak sabar.

3 comments:

Tijah said...

aihhh! mak terharu nih. tapi ko kalu nak cepat lagi kurus sila minum 5 liter terus yer, konfemmm melecet bontot ko nati...

yuyee cap limau said...

kak jagn kak.




jgn x try..kak jah tu mmg tahap kronik
dah kuwos die..cam anjelinajoli dah..kankan kak jah..(bluweeekk)

My Spirit Finger said...

tijah,
betul ke ko kurus cam anjelinajoli? wow!! dasyat tuh. jeles mak dgr ok. ni yg tak tahan ni.