Wednesday, 29 July 2009

Babi punya selesema babi....babikk

Over hundred of cases H1N1 di Malaysia dengan rasminya mencatat 4 kematian setakat ini.

2 import dan 2 local.

Aiyak!!

Terus terpikir nak pakai mask. Baru nak tahu berjaga-jaga kan....bukannya tak ada, ada tapi malas plus maluuuuu...Mask apakah yang sesuai dipakai? Aku dah berkira-kira dah ni rasanya kalo nak selamat tutup habis satu muka lebih baik pakai cenggini je




feeling muslimah sikit

atau





kalau pakai macam ini lagi lah selamat kan. Head to toe tutupnya.
Tengok! siap ada motor lagi 2 jibik.
1 for me 1 for tijah...
tijah ekau naik otor kocik tu je eh, yang bosar tu den punyo.



atau





agak-agak kalau pakai macam ini keluar KL
orang berterabur lari tak? hemmm...



atau.....ok lah I dah decide nak pakai macam mana. Feeling hot chicks wearing mask gitu. Akakakakakakaa.......






gambar di cencoredkan.
Mampuslah Pak Ali mengucap panjang.
I adalah hot chicks pemalu (melampau tau pompuan ini).
*Lagi pun Malaysia kan panas. Ada ke hot chicks pemalu??
Tapi hot chicks yang ini memang pemalu orangnya.

2 comments:

peej said...

perlu la kan nak carutskan aku kan..
aku vote last pic..sebab nak tgk jugak bagaimana rupanya kalau kau freekan 'twins' kau tu..miahahaha..

Marina Monroe said...

Pilih gambar yg pertama..semua org suka termasuk Pak Ali. Yang lain2 ganassss! Tak sesuai oooh...