Wednesday, 14 January 2009

Nampak sangat mengarut....nanti kau!

Kerja aku melambak melambun. Dah kena maki seround dengan pegawai yang bukan bos aku tapi berlagak macam sial kononnya dia tu bos aku puki*&@ ko pantatlah macam ko bagus sangat padahal ko pun macam haram. Susah dealing dengan orang-orang yang dah nak menopause ni. Tak pe, sabar....sabar...Senyum.

Belum sampai masa ko lagi. Belum sampai sebulan aku kat sini. Sabar....sabar.... Ko bestlah maki orang eh sebab bos aku tak ada. Pandai orang-orang macam ni ya. Depan bos besar pijak semut bukan kata semut, kuman pun tak mati ko pijak. Kagum...kagum. Ko tunggu pembalasan syaitonnnn!!!!

Gambar ini adalah courtesy of Mr. Zainul Firdaus Zainul Abidin. Boleh layari hasil kerja beliau di sini:http://picasaweb.google.com/studiolinephotography

5 comments:

JMAM said...

Alangkah coolnya kalau semua org gomen perangai macam u... sure tak sakit jiwa nak deal...kat bangunan off I ni... ada ramai species macam tu.. kadang2 dlm lift pun dia org boleh "berdiskusi" ahakzzz jgn kecik hati ek.... I know u jenis open minded.....

My Spirit Finger said...

Jmam,

besar hati lagi ada. deorng ni suma mmg pelakon yg hebat.

peej said...

amboi..marah betul..kau ni byk sgt amarah..sile kawin cepat..pasti lepas tu muka akan senyum n hati bunga2 je..haha ye ke??

f.a.t.g.i.r.l.s.l.i.m said...

Kau buat bodoh sudahhhh babe :)

My Spirit Finger said...

f.a.t.g.i.r.l.s.l.i.m,

mmg ini yg aku tgh buat pun. setakat sekaramg la.