Wednesday, 20 May 2009

Sanggup ke nak makan....

Dapat gambar ini dari email rakan. Kalau aku tak sanggup aku nak makan. Nak menguis-nguis makanan yang dibikin sebegini cantik rupa. Fikir lapan kali pun belum tentu aku nak makan (dalam hati "betul ke tak sanggup.....cess!! shut up u hati sendiri bercakap")

Tijah, cuba ko tapaukan cem sebegini rupa untuk dia pi sekolah. Lepas tu ko tunggu dia balik ko tengok dia makan ke tak. Ishh..pejam mata pun masih lagi tak sanggup nak makan (betul ke??)




















































8 comments:

Tijah said...

hahaha. anak aku bukannyer pet lover. pasti dia akan tenyeh2 makanan tu dgn garpu dulu utk menghilangkan rasa guilty dia...

chics said...

Takutla nak makan. tiba-tiba tengah makan, kucing tu bangun camne?

Aliah said...

comelnya.. bento2 tu.. ni fav skills kepada pengemar "kawaii" items.. influence dari Japang...

NONIE AZIZ said...

Zawal aku rasa hang memang x-schoolmate aku kat SM Mahsuri...Aku Juhaifa satu class ngan kak Linda...remember me? ahaksss...

peej said...

aku x kira..aku xde belas kasihan kat makanan..aku akan makan ngan rakusnya sambil feeling2 aku adalah harimau buas..
ok xnak buas..tp harimau seksi la..
motif nak seksi tp pelahap??

My Spirit Finger said...

Cem & Peeja boleg geng.

Chics,
i geram yang babi demok-demok tomei-tomei itu.

Aliah,
senang citer jepun ni mmg kreatip.

Nonie Aziz,
Wow!! glamernye I.

Nonoy said...

saya sanggup makan!!!!! nampak sungguh lazat!

NONIE AZIZ said...

beb..hang dah lama ke keluaq dari Langkawi?..tak sangka budak aku bleh jumpa hang kat sini...sebelum ni aku ada masuk blog Peej...ada tengok muka hang looks familiar..tapi tak kau kat mana..kat Facebook aku terpandang nama hang...dlm hati ni minah chumel masa aku sekolah dulu...sekali saja google nama hang hahahha inilah hasilnya aku jumpa blog hang!!!Tak berubah beb!!