Thursday, 28 May 2009

Bos kecik strikes again....



Oh! Silap. Ini Empire strikes back. Aku nak citer pasal bos kecik strikes again dan kali ini dasyat lagi. Hari tu dah kes pizza, ini dia bikin lagi hot.





Ini adalah fesyen con rows (ntah la con ke corn, mana satu eja betul) atau pun braid. Kalau sape-sape nak buat rambut pesen gini ah tu sila lah call no tu. Tapi aku di sini bukan nak promosi budak ni tapi nak cerita kaitan bos kecik aku dengan pesen rambut ni.

Situasinya sedang menikmati makan malam nasi beriani yang ditapau dari Insaf Mamak yang katanya sedap melampau wal hal aku makan biasa ja.

Orang A: eh ko bikin la rambut macam ni. Mesti gempak datang off.
Aku: Ko nak cari mampos. Aku kaler rambut pun dah pandang semacam, tambah nak
braid-braid nih. Kang dapat surat cinta kang.

Bos kecik: Tengok! wow!! pesyen apa ni. E'eh rambut dia macam *RESHBONU* la.
Aku: Sapa bos?
Bos kecik: Ala....(dengan kondifennya) *RESHBONU* penyanyi tu.




Ok. 1,2,3.....pengsan jap.

Aku tersembur air, member aku tersembur nasik. Aku gelak dah macam evil, puntianak sundal malam, mambang merah putih, hijau, kelabu semua dah.

"Bos!! RESHMONU....RESHMONU. R.E.S.H.M.O.N.U ulang suara R.E.S.H.M.O.N.U bukan *RESHBONU*"



kondifen = konfiden

2 comments:

Marina Monroe said...

Kalau tak ye pun, bagi lah bos kecik kao tu muka sikit... dia pun nak glamour jugak!!!! mengenali artist2 tempatan

peej said...

hahha...reshbonu...
ala mama sokong sebab dia pun suka salah2..what the kesboll..

oh btw..it's corn rows..sebab rambut tu mcm ladang jagung punya barisan2 tu..