Monday, 22 June 2009

Isteri patut puas hati.....kuakuakua WTF?

Betul bak kata Peeja, dunia ini semakin menakutkan kan.

Tengah menGmailkan diri tetiba terpandang header iklan benda alah nih. Cuba tengok ni, dah takde benda lain dah nak iklankan ke?



click pada imej untuk lebih jelas


Nampak tak? Suami *tuttttt* awal? Isteri pasti puas? Ayoyo!!! Website paling tak tahan. Suami perkasa. Kasa tahap mana tu nok......

Tijah! Citer sikit tijah. Orang kahwin lebih maklum ni.

Huahuahuahuahuahuahua...............................

5 comments:

chicsinred said...

Sebelum ni iklan tu kalau dekat facebook ada satu gamba pompuan meramas cadar lepas tu air terpancut satu meter. Bolehh?

Agaknya ramai orang complaint, lepas tu dia tukar

Nonoy said...

HAHAHAHHAHA

Aliah said...

melambak iklan mcm tu ...anyway..tak de maknanya nak guna extra support... natural lagi selamat... ;)

Tijah said...

aku citer kangggg...sanggup ker ko nak dengr nih? hahhaha

My Spirit Finger said...

chics,
oh! sungguh tak tahan perempuan meramas cadar. Aku gelak nak mampos.

Tijah,
Opp....oppppp....jangan tijah jangan. Tunggu sampai aku kawin baru citer ok, kalo x aku tak feel nanti ko sorang jer yg feel.