Wednesday, 4 February 2009

Entri bodoh di pagi yang gelap

Tak de pagi gelap atau pagi buta sangat pun. Tapi celaka lah jantan tu. Puki*&@!! Boleh Garu telur depan aku. Baik punya garu. Baik punya menggagau-gagau telur dia. Baik punya betulkan posisi telur dia.

Dah la berdiri depan aku dan posisi aku adalah duduk mengadap jantan sekor nih. Sial lah. Dah la menggaru telur tanpa perasaan. Macam "wah gatalnya telur, emmm sedapnya garu telur". Fuck!!

Meh ko duduk aku kentut busuk depan muka ko. Mau?

Kejadiah berlaku dalam LRT. Biasalah public transport. Macam-macam orang boleh jumpa.

5 comments:

Tijah Lawa said...

hahhahhaa. aku penah berdepan dgn laki garu ketiak. pastu cium!!!

lokasi: stesen miharja

cam celaker!

Wahidah said...

lucah seh...oit cik kak..biler nk blk umah da? :P

JMAM said...

ramai jantan begitu sekarang...tak kira tempat tetiba dia akan "adjust" kedudukan.. tapi tau tak..some of them tak sedar perbuatan dia org tu..sebab habit..

My Spirit Finger said...

Tijah,
Dia cium apa? cium tangan yg garu ketiak ke, cium ketiak yg telah digaru? Jantan buduh.

Wahidah,
Haha...rindu ker?

Jmam,
nasib baik perempuam tak de telur.

peej said...

ok la tu..dpd position awak tu..
tetibe die steam ke apa..lg parah kot..hiahahahh..